Behandliner

Trenger du hudpleie

Trenger du hudpleie

Vanlige arbeidsoppgaver for hudpleieren:
  • pleie og behandle hud og kropp
  • farge vipper og bryn
  • gi aromaterapi og kroppsmassasje
  • legge makeup og foreta fargeanalyser
  • gi cellulittbehandling
  • gi manikyr og pedikyr
  • fjerne sjenerende hårvekst
Voksing, Fotpleie

Voksing, Fotpleie

Beauty permanent tilbyr en rekke forskjellige skjønnhets- og velvære behandlinger for ham og henne. Velg mellom enkelt behandlinger som fokuserer på et bestemt område, som forming av øyenbryn eller voksing av overleppe, hake, legger og lår.
Negler og bryn

Negler og bryn

Spabehandlingene våre er også for hender og føtter. Her får du manicure/pedicure med vannbad, scrub, fuktighetsmaske, massasje og parafinvoks etter ønske. Parafinvoks anbefales på det sterkeste. De fleste produkter vi bruker er fra TL Spa Design, og parafinvoks fra Clean and Easy.
Bryn og vipper

Bryn og vipper

Retning af bryn Brynene korrigeres og formes, alt efter ansigtsform. Her anvendes mild voks og pincet.
Pedicure

Pedicure

I begynnelsen er det verdt å merke seg at en kosmetisk pedikyr er en pleiebehandling for sunne føtter, mens en pedikyrpedicure er en helbredelses- og pleieprosedyre for både sunn og med forandringer, for eksempel knekkerhæl, lunger og korn.
Gel / Akryl

Gel / Akryl

En nyskapende formel som gir lys og elastisitet i gelens gel og holdbarhet. Hvis du vil få den perfekte spikerformen og naturlig effekt samtidig - du må prøve den
Hybrid

Hybrid

Før du gjør en hybrid manikyr, kan hendene ikke være kremete, det skal ikke være olivenolje eller andre fuktighetsgivende eller oljemidler, selv med balsam på neglene, er det bedre å si farvel dagen før - neglene dine vil ikke holde fast!
Harfjerning

Harfjerning

Lycon er leder på voks voks markedet, det brukes over hele verden av de mest eksklusive skjønnhetssalonger og spa. Til gruppen av trofaste fans av depilation, inkluderer Lycon Victoria Beckham og Sienna Miller.

Permanent make-up

Permanent make-up

Effektene er synlige umiddelbart etter behandlingen, og fargene er bestemt sterkere enn i den tilsiktede mål-effekten. Sminke varer i 3 - 5 år, gradvis fading.
Eyeliner

Eyeliner

Øyepennene kan legge vekt på utseendet, merke øyenvippelinjen, eller bli en base for ytterligere øyesminke.
Bryn

Bryn

Naturligvis er vakre øyenbryn en ekte sjeldenhet. De fleste av oss må bruke vanlige øyenbryn for å få dem til å se godt ut og ryddig og ikke forkaste det generelle utseendet i ansiktet. En av våre spesialiteter er reguleringen av øyenbrynene.
Lepper

Lepper

Perfekte lepper, helst i størrelse XL. Hvilken kvinne drømmer ikke om slike? Så hvis du er redd for nåler, eller du ikke vil være så påtrengende forstyrrende med skjønnheten, har vi noe akkurat for deg. Hva med lip augmentation med sminke?

Darres gate 3, 0175 OSLO
ring: +47 463 96 766
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.